O nama

Kompanija Zvorničanka je osnovana 4. oktobra 1999. godine. U svom nastajanju Zvorničanka je bila mala kompanija sa sve ukupno 8 zaposlenih radnika. Danas, naša kompanija ima preko 300 radnika i 12 objekata na teritoriji istočne Republike Srpske u 8 opština od Bijeljine do Rogatice.

Za proteklih 20 godina trudili smo se da naši potrošači budu zadovoljni i da se osećaju prijatno prilikom svake kupovine. U Z marketima naši kupci mogu da očekuju pristupačne cene, kvalitetnu robu, najbolju uslugu i širok asortiman kako domaćih tako i stranih proizvoda.

U sklopu naših marketa možete pronaći meso najfinijeg kvaliteta u našim mesarama, sveže pecivo u našim pekarama, a pre šopinga, kako bi se napunile baterije, u našem kafeu možete popiti neko osvežavajuće piće ili posle šopinga uz kafu najfinijeg kvaliteta sumirati utiske. Sve što Vam je potrebno od bijele tehnike, kozmetike, opreme za bebe, na jednom mestu!

Nadamo se da ćemo i u budućnosti opravdati Vaše poverenje i učiniti da Vam odlazak u kupovinu bude što je moguće lepše iskustvo.

Zvorničanka, lijepo iskustvo kupovine i mjesto gdje šoping postaje zabava!